въпросът ми е ако се боядиса пастмасата на бордкомпютъра сива като централната конзола на колата ще има ефект понеже като се нагрее от слънцето и нищо не се вижда а като пусна климатроника и след около 10 минути се оправя и се вижда всичко или има някакъв друг начин
Известие
Collapse
No announcement yet.
бордкомпютър 156 вътрешен фейс
Collapse
X
-
Проблема не ти е в цвета. И бяла да я направиш пластмасата пак ще се нагрява. Има нещо прецакано при тебе. Аз моята многократно съм я превръщал във фурна и това никак не се е отразявало на видимостта на дисплеяAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
Проблемът се отразява при първия фейслифт, тези които са с външен фейслифт вече нямат проблеми с дисплея. Проблема е в лентовия кабел, той е с графитни проводници, които при нагряване явно губят проводимостта си и така дисплея изчезва. Аз имам същия проблем, новите дисплеи са много скъпи, по добре да се внедри една навигация на мястото на инфото, пък и по-добре, че няма да си следя разхода на гориво постоянно156 Sportwagon 02'
Comment
-
Първоначално публикувано от van_dal Покажи съобщениеПроблемът се отразява при първия фейслифт, тези които са с външен фейслифт вече нямат проблеми с дисплея. Проблема е в лентовия кабел, той е с графитни проводници, които при нагряване явно губят проводимостта си и така дисплея изчезва. Аз имам същия проблем, новите дисплеи са много скъпи, по добре да се внедри една навигация на мястото на инфото, пък и по-добре, че няма да си следя разхода на гориво постоянно
Става само ако продаваш колат да се хвалиш колко малко гори... Моя като ми показва 7,5/100 добавам 2 литра и получавам реалния разход. Вярно, колата е ремапната ама всички се оплакват.
Иначе при мене като се напече яко се влошава видимостта на дисплея, ама за минута две се оправя като пусна климатика. Колега, дръж си пуснати духалките, които са му от двете страни, помагат много.Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеТой па толкова е точен тоя разход...
Става само ако продаваш колат да се хвалиш колко малко гори... Моя като ми показва 7,5/100 добавам 2 литра и получавам реалния разход. Вярно, колата е ремапната ама всички се оплакват.
Иначе при мене като се напече яко се влошава видимостта на дисплея, ама за минута две се оправя като пусна климатика. Колега, дръж си пуснати духалките, които са му от двете страни, помагат много.
Alfa Romeo 156 -facelift-1.9jtd CF3-115-2004; Renault Megane CC -1.6-16V -2006; Toyota Avensis SW2,2 D-Cat-2010; Renault Scenic RX4 2.0-16V-2002; Renault 19-1.8 Rt-1993; BMW-335Xi-M-Packet-2007
Comment
-
Първоначално публикувано от Yavor Покажи съобщениеЗначи е заради ремапа при мене... Ама за сметка на това върви много приятноAlfa Romeo 155 2,5 TD 12.1994 recicled
Alfa Romeo 156 2,4 JTD SW 04.2003 EX
Peugeot 508 RXH 02.2013
Comment
-
И аз имам същия проблем.
Колата е пълен феис 2006. Когато е жега не се вижда нищо на екрана. Когато пусна климатроника..... за няма и 2 минути всичко е екстра. Много ме дразни че не се вижда като е по-топло времето.
Колко е приблизително цената на нов?156 SW sigpic 1,9 JTD
Comment
-
Първоначално публикувано от m__to Покажи съобщениеИ аз имам същия проблем.
Колата е пълен феис 2006. Когато е жега не се вижда нищо на екрана. Когато пусна климатроника..... за няма и 2 минути всичко е екстра. Много ме дразни че не се вижда като е по-топло времето.
Колко е приблизително цената на нов?
Comment
Comment